Филип Киркоров заведе децата в Дубай

Филип Киркоров
Филип Киркоров

Ваканция, каквато не могат да получат милиони деца по света, е подарил на дъщеря си и сина си Филип Киркоров. Естрадният и поп идол отвел две от най-строго пазените от руските папараци хлапета в един от най-скъпите хотели на света – „Джумейра“ в Дубай.

Филип и наследниците му в детския кът на „Джумейра"
Филип и наследниците му в детския кът на „Джумейра“

На практика Филип Киркоров може да подари на Алла-Виктория (2,5 г.) и Мартин-Кристо (1,5 г.) всичко, което те поискат. След новогодишните празници, които семейството посрещнало в резиденцията си край Москва, татко Филип се отправил с домочадието си към Арабските емирства. Визитата била и работна, понеже роденият във Варна певец поел ангажимент да пее на частно парти на един от местните шейхове:

Хлапетата се забавляват край статуя на камила
Хлапетата се забавляват край статуя на камила

В „Емирейтс“ Киркорови не отседнали в най-скъпия апартамент който струва 12 хил. долара на нощ, а в друг, „само“ за 7200. Луксозната обител разполагала с 3 кралски легла, огромна мраморна баня с джакузи. Киркоров изрично настоял да наеме от т.нар. Кралски апартаменти (всеки един от тях разполага с частен ескалатор), за да не стават децата му обект на папарашки засади из лобито на хотела.

По това време на годината в Дубай е пълно с туристи, но край децата на Киркоров не се забелязва жив човек. Двама гардове отцепвали района в радиус от 100 м около хлапетата
По това време на годината в Дубай е пълно с туристи, но край децата на Киркоров не се забелязва жив човек. Двама гардове отцепвали района в радиус от 100 м около хлапетата

Като подарък от домакините Филип получил на разположение и прислужник, който ги обгрижвал денонощно. За да не фотографира Алла-Виктория и Мартин-Кристо, слугата минавал през метален детектор, преди да влезе в апартамента им. Така Киркоров бил спокоен, че ратаят му не носи скрити из дрехите си миникамери. Киркоров все пак „нахрани“ медиите, като сам фотографира децата си но така, че лицата им да останат скрити, и качи кадрите в „Инстаграм“. Съдейки по тях, гардеробът на елитните отрочета не е по-малък от този на баща им. На всяка от снимките те са с различни дрешки, всички дизайнерски.

Ваканцията в Абу Даби била подчинена на строг режим – разходки по плажа и къпане само рано сутрин, когато слънцето не е толкова силно. Денем – игри в апартамента, а вечер – в парка с атракциони. На него и на плажа семейството било прикривано от фенове и кандидати за снимки, зад гърбовете на двама бодигардове.

До емирствата и назад Филип и хлапетата летели с частния му самолет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/6zEyLWj2SiE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *