Фики Стораро става бизнесмен! Ето в какво ще инвестира:

fiki-storaro-2

Фики Стораро е решил да инвестира парите си от музика в по- сериозен бизнес, който да му носи още по- големи доходи.

Певецът явно иска да се подсигури, ако дойдат времена, в които ще му е трудно да се издържа само от ходене по участия.

Стораро- младши от доста време имал мерак да открие собствен наргиле бар. Той дори бил готов с мястото, където иска да бъде заведението му. А барът ще носи името на семейството му – „Стораро наргиле“. Певецът забелязал, че този тип заведения са супер оборотни, тъй като освен възрастни, там ходят и много ученици. Освен това, наргилетата се харесват както от пушачи, така и от непушачи. Така че клиентела има през целия ден – от сутрин чак до вечер.

Тони Стораро ще удари отново рамо на сина си
Тони Стораро ще удари отново рамо на сина си

 

Фики разчита, че освен с името си, ще привлича тълпи посетители и със специални аромати, разработени по поръчка, които отново ще са кръстени на него.

В момента фолкаджията е на върха и трупа солидни пачки от участия. Но много добре знае, че спечелените пари трябва да се инвестират в нещо. Повечето в бранша влагат печалбите си в недвижими имоти – доста консервативна, но сигурна инвестиция.

Фики обаче искал не просто да си вкара парите в нещо, а така да ги завърти, че да му се връщат в пъти отгоре. Затова искал да отвори заведение, вместо да трупа апартаменти, като повечето си колеги. Инвестицията му е доста рискова, но едва ли баща му Тони Стораро ще го остави сам и в това начинание. Възрастният фолк певец със сигурност няма да позволи парите на сина му да отидат на вятъра и вероятно ще потърси съдружници с повече познания в ресторантьорския бизнес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *