Фики се ожени! Вижте булката Гюлджан и кумата Галена – СНИМКИ + ВИДЕО

fiki-giuldjan-4

Фики Стораро официално се бракува за избраницата си Гюлджан. Тежкото тържество започна още по обяд и продължава да тече към момента.

Както е известно, кумове на младото семейство са фолк певицата Галена и половинката й Галин. По- рано през деня фолкаджийката се изфука в социалните мрежи с пищния си тоалет за сватбата и коментира: „Време е да оженим Фики“.

Фики сподели в своя профил видео от взимането на булката от дома й. На клипчето се вижда майката на певеца, издокарана в светлозелена рокля, която не спира да мята гьобеци. В кадър попада и кумата Галена, която снима с телефона, но после се присъединява към танците на младоженците.

fiki-svatba

Половинката й Галин се опитва да се скатае от кючека, но не успява. Една от бабите чевръсто го хваща за ръкава и го набутва в кръга при Фики, Гюлджан и Галена, които се раздават в такт с циганския оркестър.

Тони Стораро също се забелязва във видеото. Той стои по- настрани от младоженците, но окуражително им подсвирква от страни.

Голямото тържество ще е в бившия Японски хотел, а гостите се очаква да надхвърлят 1000 души. Почти целия „Пайнер“ ще присъства на сватбата, с изключение на Преслава. Още преди месеци Фики заяви, че няма да я кани.

Галена се похвали с тоалета си за сватбата на Фики
Галена се похвали с тоалета си за сватбата на Фики

Публична тайна е, че двамата мачкаха чаршафите близо две години. Но фолк дивата от Добрич така и не пожела да афишира връзката им, което много засегна Фики, тъй като осъзнал, че каката го ползва само за секс и няма сериозни намерения към него.

Певецът обаче не оплаква дълго раздялата с Преслава. Само няколко месеца по- късно срещнал Гюлджан на концерт в Брюксел. А колежката му Галена влязла в ролята на сватовница и ги запознала. Затова Фики много държеше именно тя да му е кума.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *