Фики разкри кои ще са кумовете на сватбата му + ще покани ли Преслава – Виж Тук:

След няколко месеца Фики и годеницата му Гюлджан ще вдигнат сватба. Двамата се сгодиха изненадващо в края на миналата година, но вече текат приготовления и за брачното им тържество.

За кумове младата двойка е поканила фолк певицата Галена и мъжа й Галин. Именно фолк дивата ги запознава миналата есен в Брюксел. Затова, в знак на благодарност, й е отредена една от най- важните роли в сватбената церемония.

Всички в гилдията вече с нетърпение очакват поканите си за събитието на годината. Но вече е ясно и кой няма да бъде сред гостите на бляскавото тържество. Големият отсъстващ ще е Преслава, разкри самият Фики Стораро.

fiki-preslava

Фолк певецът е категоричен, че певицата от Добрич няма място на неговата сватба. Всеки да го разбирал, както иска.

Публична тайна е, че двамата имаха любовна афера, за която призна дори бащата на Фики – Тони Стораро. Двамата обаче се разделиха внезапно, малко след като младият певец разкри, че скоро щял да покаже гаджето си, което било много известна певица. Говори се, че раздялата била по инициатива на Преслава, която не искала връзката им да става публична.

След внезапния си годеж с Гюлджан, Фики побърза да изтрие от контактите си профилите на фолк дивата от Добрич. Красноречив акт, че не иска да има нищо общо с нея. Преслава се обиди жестоко, защото се надяваше, че все пак могат да бъдат приятели.

А сега, най- демонстративно, Фики я отсвири и за сватбата си. Явно раздялата с певицата дълбоко е наранила Стораро- младши, или пък не иска да дразни бъдещата си съпруга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *