Фики и Гюлджан се сгодиха официално пред 600 гости! Задава се тежка сватба! СНИМКА:

ФикиФики направи втори годеж – този път официален.

Първият пръстен, който той  подари на любимата си  Гюлджан  беше просто генерална репетиция, или романтичен подарък за Свети Валентин. Вчера обаче певецът извади тежката артилерия. Той  избрал тежко и скъпо бижу, което подхожда на джоба и на самочувствието му.

За целта край Шумен са опънати 300 шатри!

Единият повод беше  рожденият ден на баща му Тони Стораро, който е решил да празнува с размах. Поканил е близо 600 гости, на които нищо няма да им липсва, освен прохладата, но нея няма как да я достави. Когато свърши официалната част с поднасяне на подаръците, Фики паднал в краката на Гюлджан и й поискал ръката пред всички.

Дамата на сърцето му беше облечена в приказна рокля, която събра погледите на гостите. За събитието е поканена цялата й рода, като повечето живеят в Брюксел. Двете събития се отпразнуваха подобаващо с тежки софри, фини деликатеси, много песни и танци. Поканен е специален оркестър, а една от гост – изпълнителките е Бони, стара приятелка на семейство Стораро. Фолк певицата пусна и първите снимки от мащабното тържество.
fiki-godej-4

Мнозина си мислеха, че увлечението на Фики по Гюлджан е временно, но родителите му бързо одобриха девойката и го накараха да я вземе, тъй като е чиста и девствена.

Фенките на певеца останаха потресени, когато той спря да им обръща внимание и да си търси приятелки за по една нощ след участията си.

Фикрет е станал по-стриктен и от монах и е верен на годеницата си. Дали това ще продължи и след сватбата, мнозина се съмняват. Обичаите в семейството са жената да стои вкъщи и да се кипри, а мъжете да кръшкат, но тихо, без да вдигат шум и да попадат в лапите на папараците.

Най-вероятно и Фики ще изчака да мине сватбата, а после ще го удари през просото, смята негови приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *