Фенове сразиха Гери- Никол заради скандална снимка – Виж Тук:

geri-nikol-8

Гери- Никол отново вбеси потребителите в социалните мрежи със скандалното си поведение. Фенове и хейтъри се обединиха и обсипаха младата певицата с канонада от критики и откровени псувни.

Тийнейджърката пусна своя снимка в социалните мрежи, на която е облечена доста… странно. Под фотото Гери- Никол сложи надпис: Pussy power (силата на котенцето).

Провокацията веднага даде резултат и не след дълго подигравки и ругатни започнаха да покриват стената на младата певица. Няколко примера от шокиращите коментари на потребители:

geri-nikol-16

Всеки път по-голяма и голяма маймуна.Достатъчно красиво момиче е а се прави на….неможе човек да и види истинският цвят на кожата.Дрехите са най-малкия проблем,има прекрасен глас но всичко губи смисъл на фона на това ,в което славата я превърна.

Повлекана….жалко, че вашите са пълни с пари, а не знаеш за какви дрехи да ги пръскаш. Освен да се кълчиш наляво и надясно със смешните си циркаджийски парцали и да се мислиш за звезда (благодарение на мама и тати), вземи та прочети някоя книга.

Приличаш на помакиня с токчета

Добре че имаш тази power (сила), че иначе за нищо не ставаш

Гери- Никол обаче ни най- малко не се притеснява от негативизма към себе си. Младата певица дори често сама предизвиква скандали, за да увеличава популярността си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *