Фаталната Елена от Биг Брадър е бременна!

elena-bb2

Фаталната Елена от Биг Брадър 2 е бременна с първото си дете, пише хотарена.нет. Красавицата заяви още преди година в „Денсинг старс“, че има сериозна връзка и планира бебе с половинката.

Елена е сред най- скандалните участници в историята на Биг Брадър. Мургавата красавица влезе във втория сезон на предаването заедно с тогавашния си съпруг Миро. В къщата обаче Елена се влюби лудо във фризьора Мариан и се раздели със законната си половинка Миро пред погледите на цяла България. Красавицата беше изгонена с рекордно висок вот от публиката. Миро грабна голямата награда от 200 000 лева, но се сдоби с печалния прякор Ревльото.

elena-big-bradar-2

След края на Биг Брадър 2 Елена потъна в забвение и не се беше появявала по медиите до миналата пролет, когато участва в „Денсинг старс“. Красавицата, която се изявява като моден дизайнер, показа, че вече се е отърсила от негативния си имидж.

Другите двама участници в легендарния любовен триъгълник, Миро и Мъро, си го карат постарому. Мариан продължава да сменя жените като носни кърпички. Миро се опита да повтори победата си в един от форматите на Биг Брадър Ол старс, но се успя.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *