Фаталната Елена от Биг Брадър 2: Изгониха ме от църква, плюха в лицето на майка ми!

Най- хулената и заклеймяваната жена в последните години безспорно е Елена от Биг Брадър 2, станала печално известна като хубавата Елена. Преди 9 години все още като прясна младоженка, красавицата изневери пред цяла България на съпруга си Миро с фризьора- женкар Мариян.

elena-big-bradar

Публиката я изгони с най- високия отрицателен вот, който някога е давала за участник в шоуто. Съпругът й обаче успя да устиска на унижението и спечели съжалението на народа, което му донесе голямата награда от 200 000 лева, но се сдоби и с присмехулния прякор Ревльото.

Престоят в къщата на Биг Брадър обаче не се оказва най- страшното за Елена. Кошмарът започва, когато излиза навън. Фаталната красавица става мишена на омразата на целия народ. По улиците я сочат с пръст и открито я псуват. Навръх Великден пък няколко лелки прогонили

Елена се вихри в Денсинг Старс
Елена се вихри в Денсинг Старс

Елена от църква и я обвинили, че обижда Бог с присъствието си.

Най- тежко обаче драмата се отразява на родителите й. Непозната жена се изплюла в лицето на майка й и нарекла Елена „боклук“. Бащата на риалити героинята започва да страда от сериозни здравословни проблеми и почти влиза в болница заради стреса и напрежението.

След края на предаването Елена и Миро се опитаха да възстановят връзката си, но бързо се отказаха и пристъпиха към развод. Елена не получи нито стотинка от голямата награда, която всъщност тя самата изработи. Появиха се и слухове, че целият театър бил предварително нагласен, но така и не намериха потвърждение.

След Биг Брадър Елена се насочи към модния дизайн и няколко години развиваше скромен бизнес, но в крайна сметка фалира. През цялото време от края на Биг Брадър 2 до настоящето си участие в Денсинг старс, Елена не се беше появявала в публичното пространство. Но в крайна сметка се престраши. При това, в танцувалното шоу е една от най- добрите.

За личния си живот хубавицата открехна, че има сериозна връзка и се надява скоро да забременее от любимия мъж.

Елена от Биг Брадър 2. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *