Фънки се размина на косъм с инфаркт

fanki

Димитър Ковачев – Фънки се размина на косъм с инфаркт след остра хипертонична криза. Устатият музикант викна Бърза помощ, след като кръвното му ударило 215/140. Неприятната история станала преди броени дни.

Кризата започнала с обилно кървене от носа, което продължило 3 часа, разказва Фънки. Повикал Бърза помощ и лекарите успели да овладеят състоянието му. Посъветвали го през следващите дни да следи кръвното си на няколко часа. А също и да се обърне към кардиолог, за да му предпише подходящи лекарства. Всъщност, музикантът от няколко години пие редовно хапчета за кръвно.

fanki-1

Фънки има проблеми с кръвното от доста време, а причината е нездравословното му тегло и начин на хранене. Шефът на „София Мюзик Ентърпрайсис“ се хвали с любовта си към тежките софри и обилното количество алкохол, но явно вече е време да смени окончателно начина си на живот.

При престоя си в къщата на „Вип Брадър“ в началото Фънки се стараеше да следва предписаната му диета отвън, но след като се сприятели с Иван Ласкин и Юлиян Константинов, тотално загърби опитите си за здравословно хранене. В същото време, Фънки пукаше от бъзици Къци, който именно заради проблеми с кръвното се хранеше много здравословно и често си мереше кръвното.

Фънки говори за килограмите си. ВИЖ ВИДЕОТО:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *