Фънки обезкости Гери- Никол! Ето как я попържа:

fanki

Димитър Ковачев- Фънки е известен с острия си език и този път под ударите му попаднаха едни от най- актуалните звезди у нас.

Музикантът заяви, че любимката на тийнейджърите Гери- Никол, не е никаква звезда. Според него, младата изпълнителка изобщо не става и няма никакъв шанс за пробив в чужбина. Най- много да стане миячка, категоричен е Фънки.

Според него, бъдещето на младата звезда никак не е бляскаво. След 5-10 години вече никой няма да си спомни за нея и ще стане дебела домакиня, или ще стане държанка на мутра.

geri-nikol-5

Фънки не подмина и Михаела Филева. Очаква до две години да спре тотално с пеенето, защото е пълна трагедия и само се мъчи.

Димитър Ковачев е категоричен, че повечето родни звезди са пълни отрепки и нищо не става от тях. Според него, актуалните изпълнители нямат нищо общо с класата на тези от социализма.

В момента Фънки е жури в „Като две капки вода“, където отново е безпощаден към родните знаменитости. На мушка обаче му е Преслава, която музикантът безжалостно обезкостява след всяко нейно изпълнение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *