Фалит грози Гущерови? Разпродават ударно имоти

gushterovi-1

Финансите на семейство Гущерови рязко се влошиха, след като Мара Отварачката им стана снаха. Милионерската фамилия е разпродава ударно имотите си из цялата страна.

Добромир и Християн Гущерови са обявили за продажба парцели, хотели, къщи и пр. – общо шест на брой. Имотите струват милиони, но засега няма особен интерес към тях.

Два от тях са в Северна България, в района на Силистра. Единият имот е хотел „Данубе“ в центъра на града, като цена не е обявена, но според брокери, струва поне 2 млн. Вторият е изоставено хале с прилежащата му площ и с бетонна площадка. Обявената цена е 2 млн. лева.

Луксозната обстановка в хотела в Силистра
Луксозната обстановка в хотела в Силистра

Фамилията продава и бунгалата си до Черноморец, като обявената им цена е 700 000 лева.

Гущерови са извадили на тезгяха и фамилна къща в родното село на Добромир, Енина, както и хижа над Казанлък.

Влошаването на финансите на богаташката фамилия подозрително съвпадна с влизането на фолк певицата Мария в семейството, шушукат клюкари. Същото се случи и при първия й брак с хотелиера Димитър Андонов, който фалира, и днес бизнесът му е доста скромен. Първият съпруг на Мара Отварачката наля баснословни суми в кариерата й, но накрая, когато закъса финансово, семейната им хармония бързо се изпари и се разведоха.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *