Евгени Минчев захапа Джаферович: Струваш 50 лева!

evgeni-minchev-2

Евгени Минчев си навлече гнева на всичките си съквартиранти от „Биг брадър ол старс“ заради хапливите си забележки и дебелашките си шеги на техен гръб. Ваня Джаферович влезе в челен сблъсък с лорда, за да защити мъжката си чест, с която светския лъв обичаше да се гаври.

Хърватският футболист твърдо заяви на Минчев, че няма да търпи повече гей закачките му. Търпението на спортистът преля чашата, след като лордът му скочил да му облизва врата.

vania-djaferovich-1

Евгени Минчев, разбира се, не уважи забележката на хърватина, а най- нагло му изцепи, че мъже с неговата визия струват по 50 лева.

Ваня Джаферович отбеляза, че не само той, а и много други хора в къщата се чувстват засегнати от дебелашките му подигравки. Минчев ни най- малко не се притесни. Лордът заяви, че всичките му иронични подмятания са с основание. Евгени Минчев се обяви за единствената звезда в къщата.

Бунтът срещу лорда беше оглавен от певицата Йоана, която излезе от къщата в понеделник. Преди това обаче, тя успя да надъха повечето си съквартиранти да се борят срещу Минчев, а не да му се оставят. Певицата дори го обяви за „словесен терорист“.

Йоана за Евгени Минчев:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *