Евгени Минчев оплю жестоко Миро

evgeni-minchev

Евгени Минчев, който всички познаваме като голям критик, който не прави компромис на никого, дори и на политиците, гостува в „Поверително от NL”.

Там той злобливо изкоментира всички кусури на звездите, дори на певеца Миро. Той беше категоричен, че бившият член на група „Каризма” прави парчета, които никак не са харесвани от зрителите. Сподели, че не го бива и за водещ, а единственото, на което може да заложи, е музиката. Напоследък обаче и там бил в застой.

miro

Мнимият лорд Минчев  много добре знае, че неговите „истини” няма как да бъдат приети с безразличие. Точно за това не е харесван от много хора, но  това всъщност е цената, която трябва да заплати за това, че е искрен. Не пропусна да „захапе” и чалгаджийките Андреа и Алисия. Заключи, че вкусът  им към  облеклото изобщо не е изискан. А пък Андреа е толкова сприхава и враждебна, че с нея е изключено да се комуникира нормално. Определи и Азис като страхливец, а пък Сашо Диков сравни със Сашка Васева. Оказа се обаче, че има и такива, които харесва – например Кеворк Кеворкян. Единствено той е достоен да бъде уважаван, тъй като е страхотен бизнесмен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *