Евгени Минчев: Детето на Воче е недъгаво! Камелия в нервна криза, но всички утешават лорда

На Камелия Воче детето е инвалид, такова недъгаво“, тези шокиращи реплики на Евгени Минчев взривиха… само засегнатата майка. Скандал всъщност нямаше, защото никой не се осмели да се опълчи на висок глас срещу светския пиар. Дори Воче не застана очи в очи с него, а отиде да излее мъката и обидата си в банята. Певицата беше изпаднала в амок и навярно щеше да скочи да бие лорда, ако й беше пред очите. Но тя самата призна, че не може да си рискува хонорара.

ekimova-minchev

Минчев така и не се извини на Воче, а започна да се оправдава, че певицата първа го засегнала и затова той й отвърнал.

Съквартирантите дори не посмяха да се възмутят на глас, а само от кумова срама, с половин уста изказаха престореното си съжаление с реплики като: „Ако това наистина е вярно, знаеш ли колко е болезнено. Аз не знам дали е вярно или не“ (Жени Калканджиева), „Това за детето на Камелия беше гадно“ (Кали).

Албена Вулева тръгна да защитава Минчев: „Той си го каза, че го е казал в състояние на афект“. Зорница Линдарева „смъмри“ лорда, че когато тя иска да напсува някого, го прави на ум. В компанията на Линдарева, Вулева и Въргала Евгени започна да се оправдава, че и думите на Воче го наранили и всеки си има болно място. Камелия също била засегнала неговото. „Аз съм я създал тази, какво има тук да се реве и да се вика. Деца – деца“, нареждаше Минчев, а Вулева и Линдарева мълчаха и му кимаха.

С тих гласец Влади Въргала се опита да опонира на Евгени Минчев: „Не си прав. Не е честно. Това е истинска болка. За детето не бива“.

В банята Воче беше изпаднала в истерия и крещеше, но не посмя да се изправи с врага си в очи, за да не изгуби парите от хонорара. Кали й даде успокоително, за да може да си опази парите за участието в шоуто.

Но най- пълният потрес предстоеше. И не дойде от Евгени Минчев дори. А от Ива Екимова.

voche-minchev

По време на рождения ден на Кали, Евгени Минчев стоеше сам- самичък и видимо притеснение обмисляше да как да излезе от срамната ситуация. Дори обмисляше напускане. Ива Екимова обаче се залепи до него и всячески се опитваше да го успокои и да му покаже, че нещата не са толкова страшни и срамни: „Ще ти мине. Ти си много широко скроен човек.“ Минчев й репликира: „Как да ми мине след това? Сега ще бъда изкаран като педераса, който мрази деца. Ти как го виждаш от страни?“.

Ще има негативна нишка, която ще хвърли такъв щрих към образа ти, но ти си толкова ексцентричен, толкова над всякави норми, че това ще се приеме като поредната ти аристократична прищявка. Вътре в себе си имаш огорчение и то ще мине“, мъдро заключи Екимова.

Напомняме факта, че самата Ива също е майка.

Тук, в нашия кръг, ти излизаш едно стъпало нагоре, защото другата страна влезе в дребнавости. ТИ СИ БЛАГОРОДНИКЪТ, КОЙТО ИЗЛИЗА И КАЗВА: МОЕТО УВАЖЕНИЕ КЪМ СВЕТИЗАТА В СЕМЕЙСТВОТО, МАЙКАТА И ДЕТЕТО. ИЗВИНИХ СЕ, НЯМА КАКВО ДА КАЖА. ТИ СИ ИЗЛЯЗЪЛ ДОСТОЙНО ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ. Ти си центъра на това семейство, ти си емоционалния център. КАКТО КАЗА ВЛАДИ, ОБИДАТА Е В ТОЗИ, КОЙТО ЧУВСТВА ОБИДАТА“, нищеше ситуацията Ива Екимова.

Но Евгени Минчев така и не се извини. От него се чуха само оправдания, че и него го боляло от някои неща и било нормално всеки да си има слабо място.

Това че върти опашка около Минчев, не попречи на Екимова да отиде да си каже наздраве с … Камелия Воче. Певицата обаче хладно я отряза и й заяви, че не желае да говори с нея.

„Направо ми се повръща от тази жена“, коментира потресената Воче.

Всички се изредиха да окажат морална подкрепа на Евгени Минчев и да го убеждават да остане в къщата: Ива Екимова, Ели Гигова, Зорница Линдарева, Тити Папазов.

Чувствата и емоциите на Камелия Воче изглежда бяха разбрани само от Наско Месечков, който открито изрази мнението. И от Кали, която гледаше съжалително, но предпочете да си замълчи.

КАК СЕ ОТРАЗИ СКАНДАЛЪТ НА НОМИНАЦИИТЕ? Никак. Минчев получи само две номинации от съквартирантите си, едната от които от Камелия Воче. Втората от Уош.

Виж потресаващия скандал. ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *