Евгени Минчев аут от „Вип Брадър“

Най- после! Евгени Минчев е аут от „Вип Брадър“! Мнимият лорд беше изхвърлен от публиката. По- рано през деня се появиха слухове, че Минчев трябвало да излезе според договора си, който не бил за цялото предаване. Така или иначе, зрителите ще си отдъхнат от него.

evgeni-minchev-vip-brother

Съквартирантите на Минчев до такава степен бяха изплашени от него, че само двама се осмелиха да го номинират. При това след чутовния скандал с Камелия Воче, след като певицата разбра, че бившият й пиар е нарекъл сина й „недъгав“. Лордът- менте така и не се извини нито на майката, нито на детето. Въпреки това съквартирантите му го подкрепиха много повече, отколкото потърпевшата Камелия Воче.

Наложи се Минчев да бъде номиниран от домсъвета, които пък трябваше да изведат от неудобната ситуация цялата продукция, заради малодушните вип- ове.

Оказа се, че има доста пострадали и в къщата, и извън нея от Евгени Минчев, но единствено бизнесдамата Ваня Червенкова се осмели да застане открито срещу него. Червенкова обвини Минчев, че лъже и заблуждава не само зрителите си, но и неговите клиенти, които му плащат тлъсти суми за пиар.

vanya-chervenkova

Бизнесдамата разкри, че т.нар. лорд злоупотребява с парите, които събира за благотворителност. След светски бал, проведен преди години, Червенкова и неин бизнеспартньор дарили 3000 долара на благотворителен бал, организиран от Евгени Минчев. След няколко дни Червенкова проверила и се оказало, че общо събраната сума за вечерта е доста по- ниска от нейното дарение от 3000 долара.

Бизнесдамата изрази и съмнение, че лорда притежава 15 апартамента, както се хвалеше във „Вип Брадър“. Според нея, той лъже и е редно да покаже данъчни декларации за тях. Титлата „лорд ъф Итън“ се оказа също измама – закупена по интернет за не особено голяма сума.

Дори обувките и тоалетите на лорда се оказа, че не са негови, а под наем от известни столични дизайнери, за да ги рекламира.

В „Голямата уста“ беше излъчен и друг интересен клип. Оказа се, че Зорница Линдарева също е била сред клиентелата на Евгени Минчев, въпреки че той категорично твърдеше, че не я познава. Линдарева му заплатила 7000 евро за два месеца пиар, но след като се оказало, че няма особен ефект, се отказала от услугите му.

Ваня Червенкова разобличава Евгени Минчев. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *