Ето защо Ваня Щерева пристъпи думата си никога да не влиза във „Вип Брадър“:

vania-shtereva-2

Финансови неволи принудили Ваня Щерева да клекне пред Нико Тупарев и да приеме поканата му за „Вип Брадър“. Преди няколко години писателката се зарече, че никога няма да влезе в къщата, защото била отхвърлена на кастинга. А причината, посочена й от продуцентите била, че си има гадже.

Ваня Щерева все още е със същия мъж, но дълговете й към „Топлофикация“ и ЧЕЗ, я накарали да измени позицията си. В момента тя дори е подсъдима заради неплатените си сметки към топлинното дружество.

Писателката беше част от екипа сценаристи на „Под прикритие“, но сериалът в момента не се снима. Единственият й доход е това, което печели, от ръчно изработените си бижута. Но то не е много. А Щерева си е бохема и каквото спечели – веднага харчи по заведенията.

vania-shtereva

Дългогодишният й приятел Александър е горе- долу на същия хал. Той също се препитава като сценарист и музикант. А единственият му постоянен ангажимент засега е по време на „Мастър Шеф“.

Писателката има и 20- годишна дъщеря, за която също трябва да се грижи. Момичето се опитва да пробие като певица на клубната сцена, но засега не печели почти нищо. Затова известната й майка трябва да мисли и за нейното препитание.

Ваня Щерева нямала друг избор, освен да се съгласи да влезе в къщата. Хонорарът й е от по- скромните, но тя била доволна и на това. Първоначално тя мислеше да си кюта в къщата, докато я изгонят и да не взима отношение по нито един въпрос. Щерева обаче се оказа трън очите на шеф Петров и двамата са в жесток конфликт. За капак, тя позволи на чаровния Тото да й завърти главата и вероятно ще си има проблеми, когато се прибере вкъщи при приятеля си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *