Ето защо Гери- Никол шашна всички с абитуриетската си рокля + СНИМКИ от Бала:

geri-nikol-15

Тузарската абитуриентска рокля на Гери- Никол е най- скъпият тоалет на баловете тази година. Младата певица отпразнува с пищен купон на Златния пясъци завършването на училище заедно със съучениците си от варненската частна езикова гимназия „Джордж Байрон“.

geri-nikol-11

Тоалетът на поп дивата обаче удари в земята всички останали. Роклята на Гери- Никол била изработена по поръчка от световноизвестен дизайнер, който облича Ким Кардашиян и Дженифър Лопес. Фееричният тоалет е обсипан с диаманти, което прави цената непосилна за нашите географски ширини. Освен за много богати хора, като семейството на певицата. Роклята е оценена на пет цифрена сума в евро.

geri-nikol-13

Прическата на вип- абитуриентката, която на пръв поглед изглежда небрежна и спретната на две- на три, всъщност е направена в един от най- добрите фризьорски салони в страната.

Заради дизайна тоалета си, Гери- Никол е внимавала доста с избора на бижута, за да не грейне като коледна елха. Певицата си беше сложила малки обици, пръстен и украшение за горната част на едната ръка.

geri-nikol-14

Поп дивата успя да засенчи и гост- звездата на бала – рапъра 100 кила. Съучениците й чакаха на опашка, за да се снимат с нея, сякаш пред тях е някоя голяма холивудска звезда. Гери- Никол обаче не отказа на никого и се щракна за спомен с всички желаещи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *