Ето за какво ще пръснат хонорара си Петканови!

Семейство Петканови започнаха с ударното харчене на крупния си хонорар от „Вип Брадър“. Даниел и Александра скоро ще заминат на сватбено пътешествие на много екзотично място. Те ще бъдат в компанията на кумата си Джулиана Гани и мъжа й Станимир, които също не са ходили на меден месец.

Лудия репортер и моделката са решили да заделят 20 бона, за да си направят кефа на някоя райско местенце.

Скандалната двойка прибра общо около 200 бона от „Вип Брадър“ заради телевизионната си сватба. Дани и Алекс възнамеряват да използват по- голямата част от хонорара си, за да се сдобият с мечтания семеен дом. В момента двамата са на квартира в столичния квартал „Христо Ботев“ и разкриха, че битовите условия не са никак комфортни и трябва доста да стегнат жилището, за да стане приятно за живот.

Петканови вече търсят усилено подходящ апартамент за покупка. Те бързат да сключат сделката преди да изхарчат хонорарите си, тъй като в момента Александра е безработна, а Даниел взима мижави хонорари от работата си.

Въпреки че все още не са уредили живота си, двамата вече мисля за дете. Моделката заяви готовност да зареже мераците си за тв кариера, за да си стои вкъщи и да гледа бебе. Въпреки че е само на 23 години, красавицата не мисли, че е прибързала със сватбата, нито че й е рано да става майка.

Семейството на Александра вече даде благословията си на семейството и прости на Даниел, че опозори дъщеря им. Родителите на лудия репортер също харесват снахата, но таели надежда, че все пак сватбата била наужким, призна си той.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *