Ето за какви Пари родните Звезди ще се излагат във Вип Брадър 2016:

vip-bradar-4

Вече със сигурност можем да кажем, че следните звезди влизат в къщата на „Вип Брадър“ 2016: Ирина Тенчева, Миглена Ангелова, фолк певицата Рени, Явор Бахаров, Ути Бъчваров, кака Лара и бившият й съпруг Владо Береану.

Очаква се този сезон съжителството на звездите да е наистина взривоопасно. Но ето какви хонорари ще получат родните ВИП- ове, за да се излагат два месеца на екран:

Бившата тв водеща Миглена Ангелова ще гушне 130 бона за участието си. Скандалната журналистка се очаква да е един от най- колоритните съквартиранти.

Бившите съпрузи Лара и Владо Береану ще си поделят 90 000 лева. Двамата имаха дългогодишен брак, от който им се роди дъщеря, но накрая тв каката заряза журналиста заради по- млад мъж, с когото живее и към момента.

Ути Бъчваров е вътрешно лице на продукцията – те стоят зад кулинарното му шоу от самото му начало до момента. Актьорът – готвач ще гушне 100 000 лева за участието си.

Скандалният актьор Явор Бахаров ще прибере 80 000 лева за тв сеира. Младият талант е доста колоритна личност, като направи силно впечатление в участието си в „Черешката на тортата“.

Ирина Тенчева също е вътрешно лице на продукцията. Бившата тв водеща и настояща половинка на тв продуцента Иван Христов се е затъжила много за изяви на малкия екран. Не е тайна, че въпреки конкуренцията помежду им, Иван и Андрей всъщност са много близки с продуцента на „Вип Брадър“ – Нико Тупарев. Тенчева ще получи обаче доста добър хонорар – 80 000 лева.

Фолк ветеранката Рени се завърна ударно в родния шоубизнес след развода и изгнанието си в Израел. Певицата ще получи 100 000 лева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *