Ето причината за кончината на Трифон Иванов:

trifon-ivanov-4

Вчера легендарният футболист Трифон Иванова почина на 50- годишна възраст. Героят от Сащ 94 бил покосен от масиран инфаркт. Издъхнал е на място.

Миналото лято Трифон Иванов получи инфаркт на миокарда. Тогава му беше сложен стент. Стана ясно, че футболистът е болен от исхемична болест на сърцето.

trifon-ivanov-3

Футболистът обаче излезе още на следващия ден от болницата. Заяви, че се чувства много добре, но ще внимава повече.

Вчера, към 10 сутринта, Трифон Иванов пада на земята пред ужасения поглед на приятелката си Валя. Жената веднага се свързала със съпругата на кмета на село Самоводене, Велико Търново. Тя пък се обадила веднага на Бърза помощ.

trifon-ivanov-1

Когато пристигнал медицинският екип обаче, само записали часа на смъртта. Футболистът е получил масиран инфаркт и е починал на място.

Погребението ще е другата седмица. Дъщерите на Трифон Иванов трябва да пристигнат от Германия. Траурната церемония е насрочена за 17 февруари.

Трифон Иванов е приемал редовно лекарства, след инфаркта през лятото. Но така и не успял да отслабне, както го посъветвали лекарите.

Дни преди кончината си, героят от Сащ 94 планирал как ще посрещне с голяма компания именния си ден.

Новината за смъртта му потресе не само България, но и световния футболен елит. Трифон Иванов ще бъде специално почетен от австрийските клубове от Виена – „Рапид“ и „Аустрия“, ще започнат футболната си среща с минута мълчание в памет на голямата си звезда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *