Ето на кого Заряза трите си Деца „най- добрата майка“ Ирина Тенчева, за да се показва във „Вип Брадър:

irina-tencheva-3

Ирина Тенчева заряза и деца, и работа, за да се изявява във „Вип Брадър“. Водещата остави децата си, като най- малкото е на година и половина, на чужди грижи, за да се възползва от възможността да се изявява отново по телевизията.

Тенчева е наела три бавачки, които на смени, обгрижват денонощно челядта й. Ирина призна, че най- малкият й син, Самуил, скоро ще проговори и тя вероятно ще пропусне първите му думички. Единствена обаче Миглена Ангелова, която има четири деца, изпадна в недоумение защо всъщност Тенчева влиза във Вип Брадър и оставя детенце на година и половина в чужди ръце.

irina-tencheva-1

Малцина знаят, че всъщност Ирина официално се води пиар на конкурентното риалити „Фермата“ по БТВ, продуцирано от съпруга й Иван Христов и Андрей Арнаудов. Що за професионално отношение е това или просто се води проформа на работа при мъжа си, недоумяват нейни колеги.

Във визитката си Ирина Тенчева призна, че влиза, за да има възможност да остане насаме със себе си и да научи нови неща, но явно, госпожата просто не може да се примири с факта, че отдавна не е на екран. И дори съпруга й, при всичките си контакти, не може да й осигури нещо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *