Ето колко прибирала Гонзовица за с*кс от футболистите ни:

svetlana-vasileva-6

Плеймейтката Светлана Василева до ден днешен не може да се отърве от прякора Гонзовица. Еротичната моделка се сдоби с него заради любовта афера с Георги Иванов – Гонзо. Но това далеч не е единственият футболист в секс тефтера й.

Светлана е минала през леглата на много от родните ритнитопковци, усилено се говори от години. Василева се опита с влизането си във Вип Брадър да изчисти имиджа си от подвизите в миналото си, но така и не успява. Много от футболистите ни са добре запознати с уменията й в леглото, тъй като са си плащали за тях.

svetlana-vasileva-5

Когато изгря като звезда на Плейбой, Светлана била затрупана с неприлични предложения от ритнитопковци. Красавицата обаче хич не се обиждала, че отношението към нея е като към лека жена, а напротив. Приемала внезапния интерес на мъжете и желанието им да й плащат за секс като комплимент. Говори се, че Светлана прибирала по 1000 лева на вечер.

Красавицата обаче по някое време се усетила, че е по- добре да си намери богат покровител и да му бъде държанка, отколкото да се хаби срещу скромна сума пари. Така Светлана постига наистина доста висок стандарт на живот. Има скъп автомобил и апартамент в центъра на столицата, без да има нито ден трудов стаж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *