Ето колко порасна дъщерята на Ивайла Бакалова – СНИМКИ:

ivaila-bakalova

Дъщерята на Ивайла Бакалова – Рая, е на път да я задмине по красота. Момичето е едва на 14 години, но вече има всички данни за манекенка – висока, слаба и много фотогенична. Като всички тийнейджърки, често пуска селфита в социалните мрежи, от които е очевидно, че има усет към позирането. А вече проявявала и мераци да стане манекенка като известната си майка.

Ивайла и Рая живеят вече от няколко години в Дубай. Там щерката на бившата „Мис България“ и бизнесмена Румен Гайтански посещава едно от най- скъпите и елитни училища. Момичето обаче най- много обича, когато се прибира в България, защото тогава се вижда с всичките си приятели. Тя задължително посреща и рождения си ден в родината, за да е с най- близките си.

Рая има идеалните мерки за манекенка
Рая има идеалните мерки за манекенка

Ивайла Бакалова и Румен Гайтански се разделиха малко след раждането на дъщеря им Рая. Маститият бизнесмен обаче се грижи и за двете като за кралици. Именно той уредил преместването в Дубай, като им купил супер луксозен апартамент. Там Ивайла Бакалова се занимава с имотни сделки, като най- вероятно е негово подставено лице.

ivaila-bakalova-raia-1

Бившата манекенка беше закъсала здраво с финанси преди да замине за арабското емирство. През годините на няколко пъти стартираше собствен бизнес, но нито едно от начинанията й не потръгна. Накрая се включи в риалити шоуто „Къртицата“, за да си оправи бюджета, но й се наложи да го напусне по- рано, след като си счупи крака.

Щом се възстанови от тежката контузия, Бакалова замина за Дубай, а няколко месеца по- късно взе и дъщеря си. Двете се радват на нечуван за България лукс и комфорт, осигурен от бащата на Рая, така че, засега нямат никакви намерения да се завръщат в родината.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *