Ето колко порасна бебето на Златка Димитрова – СНИМКА:

zlatka-dim-10

Бебето на Златка Димитрова вече заработва здраво от реклами. Макар да е само на 8 месеца, малкият Миро спечели първите си хонорари като модел.

Плеймейтката уж си беше обещала, че няма да постоянно да бута бебето си под светлините на прожекторите и да го разнася им медиите. Но самата тя трудно може да стои далече от подобни изяви, така че, беше ясно, че няма да може да го спази. Още на четири месеца Златка го заведе в тв студиото на Гала и предаването й „На кафе“, за да го покаже на цяла България. После пък нави и таткото да снимат тримата заедно семейна фотосесия за списание.

След това, бебето Миро участва с известната си майка в реклама на бебешки колички. А наскоро двамата отново застанаха пред камерите за поредния си ангажимент. От снимките за рекламата се вижда колко много е пораснал бебокът. Малкият Миро е одрал кожата на баща си и с всеки изминал месец прилича все повече на него.

Синът на Златка все още няма годинка, но тя вече навива баща му да си направят още едно бебе. Плеймейтката много иска да има и дъщеря. Миро засега не бил въодушевен от идеята, но тя е сигурна, че ще го убеди. Бизнесменът не бил от татковците, които помагат много в грижите за бебето, призна самата Златка Димитрова. Но пък печели достатъчно, за да плаща на вип бавачка, която да отменя плеймейтката, когато ходи на фитнес или има някакви други ангажименти. Моделката често пътува и до родния Бургас при майка си, която също се старае да помага с каквото може.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *