Ето кой утешава Мария Игнатова след раздялата й с Рачков – СНИМКИ:

maria-ignatova-rachkov-1

Мария Игнатова се разтушава след раздялата с Димитър Рачков с най- близкия си човек! Блондинката е неразделна с най- добрата си приятелка Александра Раева. Двете в момента снимат „Х- фактор“ и са заедно почти денонощно.

Игнатова се раздели с актьора, след като бяха заедно 7-8 години. А най- голямата й утеха в момента е Алекс Раева, която се намира горе- долу в същата ситуация. Певицата наскоро призна, че се е разделила преди известно време с дългогодишния си приятел диджей Дончо. Раева много се надяваше, че с него ще станат семейство и най- после ще роди дете. Но, уви, на него изобщо не му било до такива неща. Затова се разделили.

При Мария Игнатова пък ситуацията била точно обратната – тя не искала отново да ражда дете. Тв водещата има един син – от бизнесмена Петко Димитров. Раждането на детето им обаче било тежка травма и за двамата. Бебето се родило в тежко състояние и лежало в кувиоз близо месец. Не се знаело дали ще живее. Игнатова пък се поболяла от мъка и цял месец прекарала в болница на силни антибиотици, за да я стабилизират.

Блондинката не искала отново да си го причинява същия кошмар, което обаче се отразило негативно на връзката й с Рачков. Той много искал да станат истинско семейство и да си имат общо дете. Но вероятно не е била единствената причина за раздялата. Двамата са категорични, че няма да я коментират темата никога повече.

Така или иначе, сега Мария и Алекс са свободни жени и взаимно се утешават от драматичните раздели, които ги сполетяха. В момента двете приятелки са заедно на морето, където се снимат тренировъчните лагери на Х фактор.

Алекс Раева признава, че Мария й е толкова близка, че ако била мъж, щяла да се ожени за нея без да се замисли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *