Ето кой уредил Тамара с короната на „Мис България“:

Въпреки че нито един член на журито на „Миc Бългaрия“ не е посочил Taмара Гeоргиева за победителка, най- изненадващо точно тя получава короната, разкри фотографът на конкурса.

Това означава, че представителката на София е спечелила първото място по другия начин. Иначе казано, с връзки. А тя определено има такива, при това, много дебели.

Гаджето на скандалната миска е 21- годишният Cтивън Рoуз. Момчето е син на един от шефовете на американската компания „Дънди Прeшъс Мeталс“ в България – Cтивън Рoуз.

Тaмара с гаджето си Cтивън

Майката на възлюбения на Taмара обаче си е българка – Kaтя, по съпруг Рoуз. Бивша манекенка. Носителка на куп титли от конкурси за красота, сред които и „Миcис Бългaрия“. Собственичка на известна модна марка с лъскав бутик в центъра на София.

Свекървата

Тамара явно отчаяно се опитва да се прикрепи към семейството на възлюбения си Cтивън и следва стъпка по стъпка биографията на бъдещата си свекърва. Като се има предвид влиянието на Кaтя Рoуз в модния бранш, не е трудно човек да си представи как гаджето на сина й изведнъж се оказа „Миc Бългaрия“, без изобщо да има данни за манекенка.

Но нататък става още по- мелодраматично. Тaмара призна, че иска да стане моден дизайнер и даже щяла да записва магистратура по специалността. Вече си имала и свой бутик за дрехи.

След негативната вълна срещу съмнителната й победа в „Миc Бългaрия“, Тамара обидено заяви, че никой не се интересувал от другите постижения в 24- годишният й живот. Като например това, че показала три свои тоалета в Милано!

Въпреки че никой не я припознава като най- красива неомъжена българка, освен близките й навярно, Taмара категорично отказва да върне короната. А който не я харесвал – просто завиждал на красотата й, заяви тя преди ден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *