Ето кои ще са звездите във ВИП Брадър 2015

vip-bradar-1

На 14 септември стартира новия сезон на Вип Брадър. Вече са известни и някои от звездите, които ще прекрачат прага на къщата:

Дует Ритон

Здравко и Катя влизат срещу 60 000 лева във воайорското шоу, пише хотарена. Това е и най- високият хонорар. Този сезон продуцентите не са особено щедри към звездите. В къщата трябва да влезе и близкият им приятел Драго Чая, но в последния момент му се е наложило да откаже.

Светлана Василева

Плеймейтката, която се наричаше преди време Гонзовица, също ще е сред участниците в шоуто.

Моника Валериева

Известната бръмчалка влезе в тежък конфликт в Андреа и Николета Лозанова, заради участието й в песен на фолк певец и опита й да пропее. Моника и Андреа бяха доста близки приятелки, но в един момент двете се изпокараха. Валериева беше замесена и в секс афера с Валери Божинов.

Луна

Позабравената фолк певица се оказа милионерка. Тя беше сред основните говорители на вложителите в КТБ, които загубиха крупни суми. Певицата живееше дълги години в САЩ, като се говореше, че там е била омъжена за възрастен милионер.

Сашка Васева

Фолк певицата няма нужда от представяне. Сашка винаги е скандална и от нея може да се очаква всичко.

Джорджано

Говори се, че ютюб звездата от Стара Загора също ще е сред родните випове.

Засега под въпрос е участието на Кичка Бодурова. Легендарната певица все още води преговори с продуцентите, като основният въпрос е стойността на хонорара й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *