Ето кои ще са звездите в Биг брадър ол старс 2015:

big-bradar-1

Нова звездна селекция ни очаква във Биг брадър ол старс, който стартира от 16 ноември. Култови участници от предишни сезони на риалити шоуто влизат отново в къщата на Биг Брадър.

Иван Ласкин и Къци Вапцаров отново ще делят общ покрив. Тук конфликтът е неизбежен, защото актьорът няма да пропуска възможност да се бъзика в бившия тв водещ.

Друга интересна двойка ще са Ваня Червенкова и Евгени Минчев. Двамата са в жесток конфликт от доста време. Бизнес дамата дори води дело в момента срещу мнимия лорд. Ваня Червенкова няма да премълчи нищо на никого, така че вероятно ще е в епицентъра на повечето скандали в къщата.

Ваня Червенкова отдавна точи брадвата за Евгени Минчев
Ваня Червенкова отдавна точи брадвата за Евгени Минчев

Плеймейтката Елена Кучкова също влиза във формата за ветерани в шоуто.

От фолк средите звездата ще бъде Деси Слава. Продуцентите ще се опитат да я въвлекат в афера с Борислав Атанасов от „Къртицата“. Боби успя да вкара в леглото си Индира и продължи да опитва да направи същото и с всички други жени в шоуто.

Другите звезди в Ол старс ще са журналистката Соня Колтуклиева, певиците Мариана Попова и Йоана Захариева. В къщата влиза и футболиста Ваня Джаферович, който е победителят в последния сезон на „Сървайвър“, пише в. Галерия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *