Ето кои са сигурните финалисти във Вип брадър 2015:

vip-bradar-finalisti

Вече са ясни и първите финалисти във вип сезона на Биг брадър – Станимир Гъмов, дует „Ритон“, Ернестина Шинова и Джино.

За мястото си на големия финал ще се борят – Кичка Бодурова, Кристина Димитрова, Люси Иларионов и Светлана Василева.

Този път номинациите се проведоха по- различен начин. Всеки трябваше да посочи един от съквартирантите си за финалист и един, който не трябва да ходи на финал. След това, номинациите бяха излъчени и на съквартирантите, освен на зрителите.

Кичка Бодурова беше изключително емоционална. Певицата определено е на ръба на нервното изтощение. Кичка се разплака по време на номинациите си и заяви, че много трудно издържа, но ще се бори до край.

Ернестина Шинова също се разплака по време на номинациите си. Актрисата беше в дилема дали да посочи като финалист приятеля си Гъмов или дует „Ритон“, или по- точно Катя. В крайна сметка, Ернестина помогна на колегата си, с когото са близки приятели от дълги години.

Пияният Гъмов плака и псува отново Кичка
Пияният Гъмов плака и псува отново Кичка

Кристина Димитрова, която уж беше близка с Кичка Бодурова, най- изненадващо посочи като финалист…Станимир Гъмов. Изборът й беше много странен, като се има предвид, че актьорът постоянно обижда и псува Кичка. Естрадната прима обаче посочи именно Кристина за финалист.

Джино също предаде най- близкия си човек в къщата – Люси Иларионов. Милионерският наследник посочи като финалист Гъмов, защото си обръснал главата заради него. Явно косата е много важна за Джино, тъй като тълкува акта на актьора като знак за силно приятелство. Люси обаче даде гласа си за бившия на Джена, а аргументацията му беше толкова мила, че милионерът от Чикаго се разплака.

В края на ефира, видимо пияният Гъмов отново се нахвърли срещу Кичка и отново я засипа с обиди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *