Ето кой накара Галена и Преслава да заровят томахавката! Виж Тук:

galena-preslava-1

Студената война между Галена и Преслава е на път да остане в миналото. В ролята на миротворец влиза не кой да е, а колегата им Фики Стораро. Младият певец има доста големи шансове да сдобри бившите приятелки.

Двете не си говорят от началото на годината. Тогава Галена се обиди, че Преслава пак беше окичена с титлата „Певица на годината“. Смядовката прекрати всякакви контакти с най- близката си приятелка.

preslava-fiki

Сега обаче на двете ще им се наложи да се съберат на едно място. Това ще се случи на промоцията на дебютния албум на Фики. Певецът със сигурност ще покани и двете си колежки. Фики има общи песни и с Преслава, и с Галена. А и двете фолк диви са му много близки приятелки. Дори интимни, шушука се из гилдията.

Галена и Преслава няма да са единствените певици, които ще пеят заедно с Фики на промоцията му. Сред колежките му, които ще го уважат, ще бъде и Андреа. Макар вече да не е в „Пайнер“, тя е много добра приятелка на Фики. Половинката на Кубрат Пулев открито не понася Галена, така че ще удари едно рамо на Преслава. Смядовката пък ще разчита на подкрепление от страната на Емилия и Цветелина Янева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *