Ето кой и защо Осъди Гала:

gala

Водещата на „На кафе“ беше осъдена за клевета и обида от своя колежка журналистка. Делото се точи близо пет години в съда, но накрая Гала го изгуби.

Журналистката, която осъди тв водещата, се казва Еми Мариянска и е зам.- главен редактор на в. „Шоу“. Тя завежда дело срещу Гала още през 2012 г., заради обидни и лъжливи квалификации. В предаване от въпросната година, водещата заявява, че „Еми Мариянска е лъжкиня“, а че наградата й за разследваща журналистика е „тенекиена“.

gala-emi

Повод за гнева на Гала е статия, написана от въпросната журналистка. Тв водещата посвещава цяло предаване, за да се саморазправи с колежката си от пресата, като я засипва с нападки на лична и професионална основа. Мариянска обаче й отвръща, като веднага й завежда дело.

През четирите години, докато то тече, Гала не се появила нито веднъж в залата. Освен това, скрила данните от личната си карта, за да не бъде открита от съда.

Присъдата за лъжа и клевета обаче далеч не е единственият проблем на Гала и предаването й. СЕМ се самосезира преди няколко месеца заради поредица от псевдомедицински материали, с които иначе изобилства от години сутрешното шоу.

В борбата за рейтинг на самата Гала пък неведнъж й се е налагало да прави странни демонстрации, като например, как правилно да сядаме на тоалетната чиния, или пък да яде насекоми и буболечки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *