Ето кой е новият баровец в кревата на Мара Отварачката:

maria-7

Нов спонсор извади Мара Отварачката от мизерията след развода й с Християн Гущеров. Певачката вече може да диша по- леко, тъй като отново се радва на луксозен начин на живот.

Фолк дивата забила бизнесмена Ангел Тенев, който е сред най- заможните месопроизводители у нас. Мултимилионерът е известен с цветистия прякор Свинаря.
Баровецът всеки месец брои по 50 бона за издръжката на Мария. Дал й да ползва луксозен автомобил. Също така платил и последния видео клип, който певицата наскоро засне в Сицилия.

Амбициозния проект на фолкаджийката струвал на бизнесмена около 40 000 евро, шушука се в бранша. Мария платила, освен хонорарите, пътните и престоя на целия екип – режисьора Люси Иларионов, гримьора Кирил Чалъков, фотограф, стилист и пр. Певицата нае и известен италиански манекен, който да участва във видеото й.

Освен че клипът е безумно скъп, Мария изръсила здраво спонсора и за написването на песента, която е дело на Криско. А както и известно, габровецът се пъне да прави парчета за фолк певици, само срещу много тлъст хонорар.

Мария набързо загърби неуспешния си брак с милионерския наследник Християн Гущеров. Певицата и втория й съпруг се разделили още миналото лято. Но едва преди два- три месеца той разкри, че се развежда с нея. Гущеров заяви, че фолк певицата я влече разголения начин на живот и няма желание да гради семейство. Мария пък му отвърна през медиите, че тя била инициатора на раздялата им.

Така или иначе, разводът им вече е в ход. А фолк певицата изобщо не си губи времето и вече се уреди с нов милионер, който да налива пари в кариерата й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *