Ето кой е младият любовник на Софи Маринова:

sofi-marinova-gadje-1

Новото гадже на Софи Маринова се нанесе в дома й в София. 10 години по- младият Джуней зарязал малкия си бизнес в Дюселдорф, за да поживее като баровец в родината покрай известната певица.

Двамата съжителстват в дома на певицата от близо три седмици. Младият Джуней нямал проблем с комуникацията със сина на Софи, Лоренцо. Даже се разбирали много добре, тъй като постоянно играели на компютърни игри, докато певицата ходи по участия.

Младокът обаче нямал намерение да се задържа в България. Поне засега. Скромният му бизнес в Германия вървял добре и засега Джуней не иска да се отказва от нея. Турчинът и семейството му имат малко кафене в Дюселдорф, където продават и закуски.

Софи с новия бюст
Софи с новия бюст

Младежът заминал за Германия преди няколко години, като преди това в България работил като охрана. Със Софи се запознават на нейно участие в Дюселдорф. Говори се, че ролята на любовен пощальон изпълнил Тони Стораро.

Така, Софи Маринова отново се носи на крилете на любовта. Певицата дори си сложи нов силикон, за да изглежда още по- добре за младото си гадже.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *