Ето кой е мъжът, от когото е бременна Вики от „Мастило“ – Снимки:

viki-ot-mastilo-2

Виктория Терзийска от група „Мастило“ е бременна в петия месец с първото си дете. Оказа се, че певицата има сериозна връзка от година и нещо, но до момента не я беше афиширала по никакъв начин.

Оказа се, че бащата на детето и половинка на Вики е директорът на бензиностанции OMV Петър Величков. Засега двойката не мисли за брак, въпреки че вече чака първото си общо дете. Бебето ще е момиче и певицата възнамерява да го кръсти Маргарита, на името на майка си.

Петър е лудо влюбен във Виктория Терзийска и я глези по всякакъв начин, особено откакто е бременна. Бизнесменът я заведе на почивка на Малдивите след Нова година. Вики разкри, че са си направили бебето по време на почивка в Италия.

Петър Величков
Петър Величков

Петър много харесвал певицата и потърсил общи познати, които да ги срещнат. Бизнесменът ухажвал много деликатно красивата вокалистка на „Мастило“. Въпреки кавалерското му отношение обаче, Вики си мислела, че двамата нямат сериозни намерения един към друг. Певицата доста се дърпала, но накрая Петър успял да я накара да повярва в сериозните му намерения.

Директорът на OMV има две момчета от предишния си брак. Синовете му са вече тийнейджъри. Злите езици коментират, че певицата развалила семейството му. Но повечето хора защитават Вики с аргумента, че бракът вече е бил провален, преди да се появи тя.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *