Ето кои други звезди също бойкотираха наградите на Планета:

nagradi-planeta-1

Скандалът с тазгодишните награди на Планета не стихва. Освен Галена, която получи най- много награди, но не отиде на церемонията да си ги вземе, и други нейни колеги бойкотираха фирменото събитие.

Ивана, Глория, Константин и Малина също не се вяснаха на наградите на „Планета“. Отсъствието на звезди от подобен ранг от наградите още веднъж потвърди слуховете, че в „Пайнер“ нещата не вървят никак добре. Много от големите имена на фирмата дори открито отправят забележки към фирмата и шефа й Митко Пайнера.

Глория и Малина гласно признава, че имат проблеми с биг боса на чалга гиганта. До сега от „Пайнер“ се опитваха да омилостивят звездите си, като раздаваха награди почти на всеки. Но повечето от изпълнителите вече не се задоволяват с огризки.

Ивана имаше много добра година, но получи третостепенна награда
Ивана имаше много добра година, но получи третостепенна награда

Най- много звезди скочиха срещу избора на Преслава за Певица на годината. Фолк звездата от Добрич грабна приза за рекордна седма година. Повечето й колеги обаче изобщо не приеха този избор.

Галена, която беше основна конкуренция на Преслава, изобщо не отиде на наградите. Емилия наля масло в огъня и заяви, че наградите трябва да отразяват постиженията от изминалата година, а не отпреди години. Половинката на Коко Динев защити Галена и заяви, че тя е трябвало да вземе наградата.

Джена също беше сред основните фаворити. Певицата обаче получи едва две награди, при това второстепенни. Фолк звездата възнегодува също в профила си във фейсбук.

Константин също не бил изобщо доволен. Певецът изобщо не отиде на церемонията. Въпреки че имаше добра година, не получи нито една награда. А за Певец на годината отдавна беше ясно, че ще спечели Фики. Конкурентът му Галин го издаде, че от месеци реве на шефовете, че иска да вземе жадуваната награда в категорията за мъже.

За разлика от други години, звездите на „Пайнер“ дори не се събраха на общо парти след наградите. Всички се изнизаха поединично или по двойки, така че да не им се налага да се гледат с други колеги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *