Ето кое е Новото Гадже на фаталната Александра Богданска:

Александра с новия си приятел
Александра с новия си приятел

Лудия репортер вече е напълно забравен! Имам си ново гадже – богаташ е и живее в Монако“, заяви моделката Александра Богданска. Красавицата, която беше срината от разкритията за занаята си от бившия си приятел Даниел Петканов, се завърна към живота.

Месец след жестокия скандал, Богданска се показа с новото си гадже. Двамата дори се снимаха с пръст в уста, за да се пошегуват със снимката, която стана нарицателно за занаята на моделката и всички останали момичета като нея.

Александра не крие, че отново е открила любовта. Засега обаче няма намерение да се мести в Монако при гаджето си, а остава в България. Възнамерява да си довърши образованието в УНСС и да запише магистратура.

ludia-reporter-gadje-7

Красавицата си върна усмивката, след като разразилият се около името й скандал, я докара до нервен срив. Богданска дори влезе за няколко дни в психиатрия, за да я стабилизират.

Разкритията на Даниел Петканов, че бившата му правела компания на заможни чужденци, предизвикаха лавина от подигравки и обиди срещу моделката. Близо месец Богданска беше с изключен телефон, докато отшуми скандала.

Засега обаче не е ясно дали Алекс ще даде на съд бившия си приятел Даниел Петканов. И докато красавицата вече се е съвзела от удара, репортерът на Милен Цветков все още изживява случилото се. Решението му да разкрие какви ги е вършила зад гърба му Александра, срина тотално мъжкото му достойнство. Негова опора е шефът му Милен Цветков, както и целия екип на „Часът“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *