Ето какво Парти подари Кубрат Пулев на Андреа за 30- я й Рожден ден! СНИМКИ +ВИДЕО

Андреа отпразнува 30- тата си годишнина с най- близките си роднини и приятели. А любимият й Кубрат Пулев беше неотлъчно до нея.

Фолк дивата покани гостите си на вечеря в тузарски столичен ресторант за морска храна. На партито присъстваше семейството на Андреа, както и това на Кубрат Пулев. Близки приятели, сред които Златка Райкова и Преслава.

Андреа и Кубрат, заедно с брат му Тервел и половинката му Диана

Фолк певицата се беше пипнала с дълга петроленозелена рокля с пищно деколте, което разкриваше панорамна гледка към силиконовия й бюст.

След изисканата вечеря, компанията се премести в известна чалготека, където се отдадоха на още наздравици и кръшни танци.

Със сигурност, най- ценният подарък за певицата обаче, беше присъствието на възлюбения й Кубрат Пулев. По това време на годината, боксьорът все още е в отпуска и двамата с Андреа са неразделни. Тази година двойката прекара романтична зимна ваканция в Банско. По всяка вероятно певицата и спортистът ще заминат и до някоя екзотична дестинация, за да се починат от студа в България. А и за да бъдат само двамата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *