Ето какви мракобесни Заплахи сипе Моника Валериева срещу Люси Иларионов и Ани Хоанг:

monika-val-1

Още по- яростно се разгаря скандалът между Моника Валериева и Люси Иларионов.
Войната между златотърсачката и режисьора се ожесточи отново след като в интернет изтече вулгарна песен на гаджето му Ани Хоанг, в която се пее „К*рва като Моника“.

Иларионов и виетнамската му приятелка признаха, че парчето е тяхно, но то не трябвало да вижда бял свят. Освен това, не било техен проблем, че Валериева се е разпознала в текста, коментира двойката.
Моника обаче побесняла и се обадила директно на Митко Пайнера. Моделката го заплашила със съд, ако не вземе мерки срещу песента и нейните автори.

Люси Иларионов и Ани Хоанг също били заплашени. Обадил им се груб мъжки глас, който изревал по телефона: „Не се занимавайте с Моника, за да не изчезнете или да не бъдете счупени“.

liusi-ilarionov

Войната между режисьора на фолк клипове и златотърсачката е започнала още преди участието им във Вип Брадър преди две години. Двамата видимо не се понасяха, още с влизането си в риалити шоуто.

В разговор с един от съквартирантите си тогава, Люси Иларионов заяви, че Моника „практикува най- древната професия“. Щом видя видеото, Валериева побесня и се закани да го съди след шоуто.

Така и стана. Моделката заведе дело за обида и клевета срещу Иларионов, като искът й е за 90 000 лева. Режисьорът пък трябва да докаже пред съда, че тя наистина практикува най- древната професия, което едва ли е доказуемо.

Съдебната битка продължава, а междувременно Люси Иларионов и приятелката му Ани Хоанг нажежиха още ситуацията със скандалната си песен „Кво ме гледаш“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *