Ето каква е истинската причина за развода на Венета Райкова:

Преди дни Венета Райкова сензационно призна, че се развежда със съпруга си Тихомир Георгиев след 13 години семеен живот. Откровението на тв водещата се случи точно на именния ден на бившия й вече мъж.

Тихомир се е изнесъл от семейното им жилище, а съвсем скоро ще започне и делото за разтрогване на брака им. Венета заяви, че си остават в приятелски отношения заради сина им Патрик.

Но, на практика, през последните 3-4 години живеели по- скоро като съквартиранти, отколкото като съпруг и съпруга. Това беше доста тежък период за Венета Райкова. Освен че Юксел Кадриев запорира апартамента и банковите й сметки, тя остана без работа и се бори дълго време с депресия. В този труден период от живота си, тв водещата обаче изобщо не чувствала подкрепа от страна на мъжа си. Тихомир си гледал своя бизнес и неглижирал проблемите й. Накрая, Венета не издържала и му поискала развод.

Венета и Тишо минаваха за стабилно и щастливо семейство

На раздяла, Тишо я помолил за прошка затова, че не бил добър съпруг и не бил до нея, когато тя имала нужда от него.

Самият той също имаше доста проблеми с бизнеса си през последните години. От известно време, Тихомир вече не е съсобственик в ресторант „Тадж Махал“, а е станал управител на верига от казина.

Кариерата на Венета Райкова пък в момента е в подем. Тя успя да измести Николета Лозанова като водеща на таблоида „Папараци“ и написа няколко книги, които се превърнаха в бестселъри.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *