Ето как синът на Емилия я просълзи на 8 март – СНИМКА:

Емилия със сина си Иван

Синът на фолк певицата Емилия – Иван, я трогна с подаръка си за 8 март. Момченцето вече е на 9 години и талантите му започват да се разкриват.

За Деня на жената Иван изработи за майка си красиво цвете от хартия. Изненадващият подарък от сина й развълнува силно Емилия. Певицата поздрави всички жени, които се стараят да се грижат за семейството си, но не оставят назад също кариерата и развитието си.

emilia-6

Фолк дивата не крие, че в момента изживява най- щастливия си период. Преди пет месеца тя роди дъщеря – Мира. С половинката й Коко Динев най- после успяха да изгладят различията си и вече имат хармонични отношения.

 

Емилия успя да узапти вечния плейбой и бохема и да го превърне в примерен семеен мъж. Преди да забременее с второто им дете, певицата и бизнесмена бяха в много обтегнати отношения. Певицата трудно преглътна поредното разкритие за негова изневяра. От стреса отключи психическо разстройство и започна да получава паник атаки.

Когато забременя за втори път, фолк дивата все още пиела антидепресанти, но ги спряла навреме. Очакването на детето успя да преобрази Емилия, а също и мъжът й. Не случайно двамата избраха дъщеря им да се казва Мира – защото със зачеването си въдворява най- после мир в семейството.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *