Ето как се облече Гери- Никол за абитуриетския си бал! СНИМКА:

geri-nikol-6

Големият ден за Гери- Никол настъпи! Навръх 24 май поп сензацията е абитуриентка, а партито за бала й със сигурност ще е запомнящо се!

Младата певица най- после разкри дългоочакваната си тайна, а именно – тоалета за събитието. Гери- Никол се е издокарала с рокля в стил ледена кралица, каквато е и темата на партито й преди да бала. Тоалетът на певицата е изработен от прозрачна материя с телесен цвят и множество сребърни нишки.

Поп дивата се беше заканила сама да измисли дизайна за абитуриентската си рокля, но дали го направила, или просто си е купила рокля на някоя известна марка, не е ясно.

geri-nikol-11

Със сигурност обаче идеята на тоалета отговаря на имиджа, който Гери- Никол иска да си гради – на недостъпна ледена кралица. На заден фон се вижда огромен трон, който явно е изработен от истински лед. На мястото за сядане е поставена доста дебела възглавница, която да пази от изстиване яката дупара на певицата.

Поп сензацията се беше заканила да смени няколко тоалета в нощта на абитуриентския си бал, така че, като нищо по- късно вечерта да цъфне с рокля.

Всъщност, откакто стана голяма звезда, варненската принцеса изобщо не ходи на училище, а се явява само на изпити като частна ученичка. Гери- Никол обикаля постоянно по участия из страната, така че няма време да посещава редовните часове, да се вижда със съучениците си или пък да си подготвя уроците.

Не е ясно и дали смята да завършва висше образование. Преди певицата сериозно обмисляше да замине да учи в чужбина, след като завърши гимназия. Но след като успя да пробие в родния музикален бизнес, сега амбицията на Гери- Никол е да успее да го постигне и навън. Така че, най- вероятно следването в някой скъп европейски или американски университет, не влиза в плановете на поп дивата.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ето как се облече Гери- Никол за абитуриетския си бал! СНИМКА:"

  1. bate   25.05.2017 at 9:14

    Каква Варненската принцеса бе хора?В света местата за принцеси отдавна са заети! Малката разглезена богаташка,която сама си спечели прозвището „Яката дупара“, всъщност е толкова обсебена от мечтата си да е кралица,че след като си направи такава песен,такава беше тематиката и на тортата и за 18-годишния рожден ден,а сега и тоалета за бала и. Това момиче отдавна не ходи по земята и смята,че света трябва да гледа на нея през очите на собствените и родители,т.е. всички са задължени да я харесват,обожават и боготворят. А визията и е под всякаква критика!Благодарение на авторитета на двама души /баща и-добър варненски адвокат и чичо и -всеизвестния Маджо/,Гери-Никол ще има някаква изкуствена /купена/ кариера. Но обществото така или иначе изхвърля тези,които сами искат да са различно провокативни – световен факт. Да видим късовратата Гери колко ще изкара.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *