Ето как Преслава отпразнува Рождения си Ден – Снимки:

preslava-8

Преслава посрещна с див купон 32- я си рожден ден вчера. Фолк дивата изненада гостите и феновете си с най- новия си видеоклип.

Певицата първо почерпи гостите си с вечеря, а след това всички отидоха в столично заведение, където имаше участие. Най- голямата изненада, която поднесе на приятелите и феновете си обаче, беше премиерата на най- новата й песен „Нека да ти пиша“.

preslava-rojden-den-3

Но празникът не мина без интриги. Сред колегите, които уважиха Преслава, бяха Андреа, Фики Стораро, Софи Маринова и др. Очаквано, празникът за първи път мина без Галена. Двете певици не искат нито да се чуят, нито да се видят, след като се изпокараха за наградата „Певица на годината“. Не се появи и Деси Слава, която също доскоро беше близка с Преслава. Но блондинката явно е решила да не ядосва баджаначката си Галена.

preslava-rojden-den-4

Андреа обаче не се сдържа да го върне на смядовката и написа на Преслава, че винаги ще е номер 1. Известно е, че половинката на Кубрат Пулев и Галена не си говорят от доста време. Причината е, че Андреа я подозира в нечестни игри, целящи да й подливат вода, докато бяха заедно в „Пайнер“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *