Ето как Мария Илиева изиграла рапъра Наско Колев – Виж Тук:

atanas-kolev-1

Мария Илиева цели две години мотала Наско Колев, без да подпише договор с него. Това разкри рапърът, който се раздели с продуцентката си с лют скандал. Той настоявал да има документ между него и лейбъла на поп певицата, за да се чувства по- защитен, но това така и не се случвало.

Илиева всеки път му казвала, че адвокатката й подготвя договора. И така протакала две години.

Ситуация обаче започната да ескалира през януари. Тогава фирмата на Мария Илиева „Стерео стая“ най- после предложила контракт на младия рапър. Но Наско Колев преценил, че е в негов ущърб и не го подписал. Рапърът се опитал да се оттегли мирно и кротко, благодарил на поп певицата за съвместната им работа. Но тогава тя изведнъж сменила тона и започнала да нагнетява положението. „Явно ги сърбят бузите“, коментира рапърът.

atanas-kolev-2

Впоследствие певицата- продуцент временно премахнала всички клипове на Наско Колев от сайтовете за видеообмен. След това, използвала контактите си в музикалния бранш, така че всички врати да се затворят пред младия рапър и той да не си намери нови издатели. Така Наско се оказал съвсем сам.

Новият му клип „Честно и нечестно“ се върти само в сайтовете за видеообмен, като рапърът изцяло го е продуцирал. Причината е, че нито една фирма не пожелала да го разпространява.

Към днешна дата, рапърът е щастлив, че си е останал в родния град Варна, а не се е преместил в София. Няма желание да се движи в столичните музикални среди, защото те много променят хората.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *