Ето как Коко Динев посрещна Емилия и дъщеря им:

emilia-koko-1

Емилия и дъщеря й Мира вече са у дома. Коко Динев прибра двете дами от „Майчин дом“. Гордият татко сияел от щастие, издават свидетели.

Коко Динев и родителите му взели Емилия и новороденото от болница в следобедните часове, за да не привличат излишно внимание върху себе си. Семейството ще прекара зимата в апартамента си в София. А когато се стопли, ще се приберат в къщата в Сандански.

Емилия и Коко със сина им Иван
Емилия и Коко със сина им Иван

Този уикенд Коко Динев е организирал тежко празненство в родния си град, за да полее раждането на третото си дете. Бизнесменът има дъщеря от брака си с фолк дивата Анелия и син от връзката си с Емилия.

Половинката на Коко Динев роди второто им дете преди дни. Щастливите родители избраха името Мира, вероятно защото символизира най- после настъпването на хармония и баланс във връзката им.

Емилия имаше доста тежка година, преди да забременее в началото на тази. Фолк дивата научи след години, че Коко Динев е имал връзка с колежката й Преслава. Емилия тежко преживя предателството му и стигна дори до антидепресанти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *