Ето как изпратиха Роро Кавалджиев в последния му земен път! СНИМКИ:

Внезапната смърт на тв водещия Роро Кавалджиев потресе цяла България. Вчера беше погребението му, което събра стотици родни звезди – негови приятели и колеги.

Най- жестока е трагедията за майката на Роро – Светлана. Съкрушената жена признава, че все още не може да приеме, че детето й го няма. В последния им разговор, той звучал ведро и решили да отидат заедно на почивка през лятото. Тв водещият има брат и сестра.

roro-pogrebenie-1

Последната голяма тв изява на Роро беше участието му в последния „Вип Брадър“ миналата есен. Съквартирантите на тв водещия от риалити шоуто също трудно приемат случилото се. Повечето от тях му станаха близки приятели. А Борислав Комсийски беше заедно с него на почивката в Бали, дни преди Роро да легне на легло.

Опечалените аплодират Роро в последния му земен ден

От съквартирантите му във „Вип Брадър“ на погребението не се появиха само Миглена Ангелова и Жоро Торнев, с които тв водещият изобщо не се разбираше.

Съквартиранти на Роро от "Вип Брадър": Жана Бергендорф, Рени, Ирина Тенчева и Лили Вучкова
Съквартиранти на Роро от „Вип Брадър“: Жана Бергендорф, Рени, Ирина Тенчева и Лили Вучкова

Опелото завърши с аплодисменти за покойния Роро Кавалджиев.

roro-pogrebenie-6
Явор Бахаров и Деси Цонева, които също бяха във „Вип Брадър“ заедно с Роро

Тв водещият почина на 24 февруари във ВМА, след като органите му отказали. Причината за смъртта е скоротечна двустранна пневмония, която предизвикала полиорганна недостатъчност.

Надя Иванова и Борисла Комсийски, които също бяха с Роро във „Вип Брадър“

Приятели на покойния тв водещ и геймър разкриват, че Роро първоначално не искал да се лекува. Бил в процес на духовно пречистване и не трябвало да приема лекарства. След няколко дни обаче, вече било късно.

Постъпва във ВМА за лечение с много висока температура. Въпреки приложените медикаменти обаче, изпада в кома, от която така и не се буди.

Най- вероятната причина за развиването на скоротечната пневмония е инцидент, който Роро претърпял. Паднал от лодка и се нагълтал с вода. Дори дишането му спряло за малко. След като го извадили, споделил с приятелите си, че е видял смъртта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *