Ето къде изчезна фолк певицата Гергана и защо заряза музиката:

gergana

Барбито на поп фолка загърби лекия жанр преди години и изпадна в забвение. Гергана сякаш потъна вдън земя и никоя не беше чувал нищо за нея. Но се оказва, че изобщо не си е губила времето. Гергана се похвали, че съвсем скоро ще завърши Софийския университет със специалност „Геология“.

От известно време тя е сменила попрището. Зарязала е задимените кръчми и чалготеки и се изявява като… уредник в музея „Земята и хората“. Там тя е доброволец. Гергана обаче смята да продължи с ученето и да запише магистратура по специалността си.

Именно следването й беше причината да изчезне от сцената за няколко години, тъй като нямало как да съчетава и двете. Гергана разкрива, че геологията винаги й е била много интересна и затова искала да си я учи старателно, без да се разсейва с други неща. Тя се надява скоро да се запише нова песен и да се върне към изявите си на живо.

gergana-1

Годините извън сцената доста са се отразили на външността на певицата. Някога тя се прочу като барбито на поп фолка, но от сладникавата й визия няма и помен. Гергана е качила доста килограми, тъй като не е спазвала режим, докато беше студентка. Когато дойде момент да се качи отново на сцената, тя се надява да си върне формата.

Фолк певицата признава, че има добър апетит и обича да си хапва. Затова винаги й е било много трудно да спазва диети. Не си пада и по спорта.

След като се дипломира след няколко месеца, Гергана ще се нареди сред висшиските в поп- фолка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *