Ето я Дара на абитуриетския й бал! СНИМКА + ВИДЕО

dara-1

Абитуриентския си бал празнува днес новата поп сензация Дарина Йотова. Младата певица и съучениците й от варненското музикално училище НУИ „Добри Христов“ ще купонясват на Златни пясъци.

За абитуриентската си визия Дара е заложила на екстравагантен грим, но без да прекалява. Роклята й е с пайети и изглежда много ефектно. Певицата е постигнала перфектен баланс между елегантност и артистичност, без обаче да прекалява с нито едно от двете.

dara-2
Абитуриентката Дара

Абитуриентската визия на Дара е много подходяща за възрастта й и повода, който празнува.
Преди година финалистката от Х фактор се оплакваше, че няма достатъчно време да подготвя уроците си и доста изостанала в училище, заради музикалните си ангажименти. В крайна сметка, явно Дара се е стегнала и успя да завърши заедно със съучениците си. Дали ще запише висше образование обаче, все още не е ясно.

Откакто проби на музикалната сцена, младата певица се премести на квартира в София. Така обаче изгуби много от приятелите си във Варна, а други пък спрели да контактуват с нея, защото станала известна.

Вчера в Златни пясъци своя бал отпразнува и конкурентката на Дара – Гери- Никол. Двете всъщност се познават още отпреди явяването си в Х фактор. Гери- Никол не можа да скрие недоволството си, че Дарина тръгна по нейните стъпки и буквално й диша във врата. Дори я обвини, че я имитира. Изказването на Гери- Никол обаче не е развалило отношенията й с Дара.

Въпреки жестоката конкуренция, певиците са в приятелски отношения и категорично отричат да има скандали помежду им.

Slay this shit 🔥🔥🔥 PROM17

A post shared by DARA (@darnadude) on

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *