Ето я Булката на Зуека! СНИМКИ + ВИДЕО

zueka-ani

Актьорът Васил Василев- Зуека, се венча за любимата си режисьорката Анна Вичева. Артистичната двойка вдигна сватба за чудо и приказ, която далеч не се оказа в тесен кръг.

Актьорът и режисьорката събраха много колеги и приятели на тържеството. Сред гостите бяха Магърдич Халваджиян и семейството му, Виктор Калев, Хилда Казасян, Алекс Раева, Малин Кръстев, певецът Любо Киров и др.

Зуека с половинката си Анна Вичева
Зуека с половинката си Анна Вичева

Кумове на младоженците пък бяха Димитър Рачков и Мария Игнатова, които се раздадоха до край, за да забавляват гостите на сватбата.

zueka-svatba

Зуека и Ани Вичева имат син на две годинки, който се казва Стефан.

Преди четири години актьорът се раздели с дългогодишната си спътница и майка на първото му дете – режисьорката Нина Димитрова. Така лъсна истината за аферата му с Анна Вичева. Из арт средите се шушука, че двамата крили връзката си доста години, преди да решат да я официализират.

Зуека има 17- годишна дъщеря от връзката си с Нина Димитрова. Тя доста тежко прие предателството на баща си и дори отказваше да разговаря с него доста време. Не е известно дали е присъствала да сватбата на татко си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *