Ето я 110- килограмовата Жана Бергендорф! СНИМКИ:

jana-bergendorf

Жана Бергендорф качи поне десетина килограма по време на престоя си във Вип Брадър. Но поп дивата е била много по- дебела в миналото – достигала е рекордните 110 килограма!

Проблемът на Жана с килограмите започват още преди да роди сина си. Започва ударно да пълнее. При преглед лекарите установяват, че има кисти на щитовидната жлеза. По време на бременността си качва също много килограми. Повратната точка, е когато вижда стрелката на кантара да сочи 110 кг! Тогава певицата се взима в ръце и кара само на вода, докато започне да сваля.

jana-debela

Сега Жана е на път отново да повтори драмата с наднорменото тегло. Разликата е обаче, че сега е звезда и постоянно има участия на живо. В къщата на Вип Брадър за месец певицата качи над 10 килограма. Продуцентът й Саня Армутлиева се намесва и моли Биг Брадър да й наложат диета за отслабване.

jana-debela

Жана обаче прие на нож строгия режим. Поп дивата призна, че не може да спре да яде, защото е в абстиненция заради кокаина. Всички съквартиранти се втурнаха да й помагат, но само отнесоха псувни от поп дивата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *