Ето го бебето на Кали

Ето я първата снимка на малкия красавец Александър. Той е пълно копие на баща си
Ето я първата снимка на малкия красавец Александър. Той е пълно копие на баща си

Третият син на Кали, Александър, е отдал кожата на гаджето й Владимир. Бебокът пое първата си глътка въздух на 9 януари рано заранта в Първа АГ болница „Света София“.

И акушерките в родилното, и приятелките на Кали били категорични, че невръстният Александър е едно към едно с баща му. Шегували се дори за младия татко, че е изкусен художник, щом е създал такова красиво бебе, а от този факт Влади станал още по-горд от произведението си.

Гордият татко Влади е пръв помощник на Кали в грижите за сина им
Гордият татко Влади е пръв помощник на Кали в грижите за сина им

В грижите за Александър Кали е впрегнала цялото си домочадие. С помощта на таткото и батковците Георги и Марк фолкпевицата засега се справяла без чужда помощ край креватчето на сина си.

Подкрепена от мъжете си, многодетната майка отказала услугите на фирма за домашни помощнички, която й предложила помощта си в домакинството, информират чалга колежки. След месец-два към групата с бебегледачи щяла да се присъедини и майката на певицата, за да може тя да възобнови участията си по заведения.

Пред приятелки Кали се похвалила, че Александър бил кротко бебе, много рядко плачел и постоянно се усмихвал. С Влади се редували с храненето на бебето през нощта. Певицата пък се била зарекла да кърми сина си, докато може.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/s61mOfw7oLQ

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ето го бебето на Кали"

  1. Кали   27.01.2014 at 11:06

    Да им е живо и здраво!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *